Victoria Pustaj na kvalifikacijskom turniru za ulazak u reprezentaciju Hrvatske


Victoria Pustaj pozvana na kvalifikacijski turnir za popunu mjesta u kadetskoj reprezentaciji Hrvatske za Europsko prvenstvo u Varaždinu

Mlađa kadetkinja STK Jaska Victoria Pustaj nakon duge pauze izazvane epidemiološkom situacijom u zemlji vraća se službenim natjecanjima. Victoria je dobila poziv izbornika reprezentacije da u Zagrebu nastupi na kvalifikacionom turniru za popunu kadetske reprezentacije koja će nastupiti na evropskom kadetskom prvenstvu koje će se održati u Varaždinu. Uz Victoriu na kvalifikacionom turniru nastupit će još pet igračica koje će pokušati izboriti prvo mjesto koje jedino otvara mogućnost ulaska u kadetsku reprezentaciju Hrvatske, a s obzirom da se radi o igračicama uglavnom starijim za godinu ili dvije godine od nje, očekuje ju vrlo ozbiljan zadatak.
Victoria Pustaj bila je pozvana i od strane Zdenka Prskala, trenera regionalnog razvoja na trening u dvoranu STK Mladost u Zagrebu zajedno sa još dvije kandidatkinje za ulazak u kadetsku stolnotenisku reprezentaciju Brunom Gučin (STK Stubica) i Nevom Gojković (STK Samobor). Trener Prskalo pod očitim dojmom s tog treninga odmah je kontaktirao matični klub STK Jaska iznoseći svoje pozitivne dojmove o Victoriji i njenim na treningu prikazanim kvalitetama te izrazio veliku želju da što prije posjeti Jastrebarsko i osobno se uvjeri u kvalitetu rada u tako maloj, amaterskoj sredini kao što je to STK Jaska, tvrdeći da se još jednom potvrdilo nepisano pravilo da bez malih klubova nema ni onih velikih, a ni državne reprezentacije.
Boris Crnilo