Uskrsnice za jaskanske umirovljenike!

http://www.jaska.hr/images/content/v_28583.jpg

19.03.2021. U povodu blagdana Uskrsa, umirovljenicima koji imaju prebivalište na području grada Jastrebarskog, a primaju mirovinu u iznosu do 2 tisuće kuna, isplatit će se jednokratna novčana naknada

Isplata jednokratnih novčanih naknada vršit će se putem poštanskih uputnica na adresu primatelja.
• Umirovljenicima s visinom mirovine do 500,00 kuna isplatit će se jednokratna novčana naknada u iznosu od 400,00 kuna.
• Umirovljenicima s visinom mirovine od 501,00 kune do 1.000,00 kuna isplatit će se se jednokratna novčana naknada u iznosu od 150,00 kuna.
• Umirovljenicima s visinom mirovine od 1.001,00 kune do 2.000,00 kuna isplatit će se jednokratna novčana naknada u iznosu od 100,00 kuna.
Grad Jastrebarsko poziva sve umirovljenike koji do 6. travnja 2021. godine ne prime pomoć u ovakvom obliku, a imaju ukupnu mirovinu manju od 2 tisuće kuna, da svoje podatke (kopiju osobne iskaznice/potvrdu o prebivalištu te zadnji odrezak mirovine) dostave poštom na adresu Trg. J.J. Strossmayera 13, Jastrebarsko ili elektroničkim putem na sonja.puksar@jastrebarsko.hr najkasnije do 15. travnja 2021. godine.

„Dragi naši umirovljenici, ususret Uskrsu, prilika je da Vam zahvalim na svemu, pa tako i na onom najmanjem doprinosu kojeg ste kroz svoj život podarili razvoju nekog kutka našeg jaskanskog kraja. Isto tako, ovo je prilika da Vam ponovno dam do znanja da to nikada nećemo zaboraviti, jer upravo na temeljima koje ste vi postavili mi nastavljamo graditi i razvijati naš Grad. U ime svojih zamjenika, Predsjednice Gradskog vijeća, Gradskih vijećnika, članova Gradske uprave te u svoje osobno ime želim da najveći kršćanski blagdan Uskrs provedete u miru i okrilju obitelji, uz obilje zdravlja, nade, vjere i ljubavi.

Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs!“, poručio je gradonačelnik Zvonimir Novosel.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 6281-110.

GJ