Donacija drona Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Jastrebarsko

DVD Jastrebarsko jedna je od čak 10 vatrogasnih postrojbi u Hrvatskoj kojima je Telemach Hrvatska donirao dron i mobilni telefon u ovogodišnjoj DRONaciji.

Korištenje dronova uvelike pomaže u svim segmentima vatrogasnih aktivnosti, olakšava vatrogascima rad i omogućuje im veću fleksibilnost, ali i sigurnost na intervencijama.
„Vatrogasci su iznimna vrijednost svih građana Jastrebarskog. Zahvaljujući njihovom predanom radu i motiviranosti, naši građani mogu mirno spavati. Uz dobar kadar svakako je važna i tehnička opremljenost koja postrojbi pomaže u kvalitetnijem i sigurnijem obavljanju svog posla. Stoga se u ime Grada Jastrebarskog zahvaljujem Telemachu Hrvatska na ovoj korisnoj i hvalevrijednoj donaciji drona i mobilnog uređaja DVD-u Jastrebarsko“, izjavio je, u ime gradonačelnika Zvonimira Novosela njegov zamjenik Stipe Bučar.
„U našem radu, koji uključuje zaštitu ljudi, prirode i imovine, nužno je da smo uvijek pripravni i predani. To je više poziv nego sam posao, a kako bismo bili na razini zadataka, redovito se educiramo, vježbamo i tražimo nova rješenja. Ovaj dron će biti iznimna pomoć našem Društvu i zaista veliko hvala Telemachu na donaciji“, rekao je Goran Batušić, zapovjednik DVD-a Jastrebarsko.

„Iznimno smo ponosni što smo već četvrtu godinu za redom partner vatrogasnim postrojbama u Hrvatskoj i što donacijom dronova pomažemo njihovom radu, ali i u zaštiti građana, prirode i imovine. Vjerujemo kako će donirani dron značajno pomoći Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Jastrebarsko u njihovom daljnjem radu“, rekla je Marijana Grubešić, koordinatorica društveno odgovornog poslovanja u Telemachu Hrvatska.

GJ