Zvonimir Novosel objavio kandidaturu za gradonačelnika


Aktualni gradonačelnik, Zvonimir Novosel, u krugu najbližih suradnika te uz podršku predsjednika Socijaldemokratske partije Hrvatske, Peđe Grbina, objavio je kandidaturu za gradonačelnika Grada Jastrebarskog.


Ovom prilikom, Peđa Grbin je između ostalog istaknuo: „ Za tim je najvažnija jedna osoba. To nije najbolji igrač, niti najbolji strijelac. To je trener. To je čovjek koji okuplja tim, koji vodi tim i kojemu tim vjeruje. On zna tko će biti najbolji pročelnik, najbolji vijećnik i zna kako će te ljude ujediniti. Ja sam izuzetno ponosan da ovdje, u ovoj prostoriji, imamo tog čelnog čovjeka. Čovjeka za kojeg bi svaka stranka bila ponosna da ga ima. Ali nema ga svaka stranka, ima ga SDP. Čovjeka koji je ovaj grad učinio boljim mjestom za život i koji će ga u budućnosti učiniti još boljim. Zvonko, svaka ti čast na tome!“


Zvonimir Novosel je u svojem kratkom obraćanju istaknuo: “Jaska je naš grad. Ovdje sam najsretniji i nikada nisam nigdje drugdje mogao zamisliti svoj život i život svoje obitelji. Zbog toga sam oduvijek davao sve od sebe, a namjeravam to činiti i u buduće. Svoje znanje, iskustvo i energiju ponovno sam spreman dati na raspolaganje našem gradu i u narednom mandatu. To je ono što očekujem i od svih novih ljudi koji se pridružuju mom timu.” I pozvao Jaskance da s puno međusobnog povjerenja i uz veliku odlučnost, zajedno s njim kao gradonačelnikom, nastave graditi jaskanski kraj kakav smo dužni ostaviti našoj djeci.
LB