Zvonimir Novosel i Nikolina Ribarić posjetili Volavje i Pavlovčane

Iskrenom suradnjom i zajedničkim angažmanom možemo puno toga napraviti

Susret s mještanima Volavja bio je ispunjen razumijevanjem i željom svih prisutnih da se brojni projekti koji čekaju realizaciju napokon i realiziraju.
Prometno opterećenje mjesta svakako je gorući problem i sigurno prioritet za rješavanje – složili su se svi prisutni.
Zvonimir Novosel je istaknuo kako mnoge djelatnosti i ustanove nisu u domeni Grada te da je za realizaciju projekata važna suradnja sa Županijom i državnim tijelima koja je, na žalost, u proteklim godinama bila nedovoljna. „Vjerujem da će se nakon ovih lokalnih izbora i to promijeniti te da će Županija ravnomjernije podupirati razvoj svih svojih gradova i općina jer u svima ima potreba i ljudi zaslužuju jednaki tretman“ – naglasio je Zvonimir Novosel na kraju svojeg kratkog obraćanja te pozvao sve prisutne da daju podršku Jaskancu, Mihaelu Zmajloviću, kandidatu za župana Zagrebačke županije.

Nikolina Ribarić je, između ostalog, istaknula kako je njezin profesionalni put i razvoj bio usmjeren uglavnom na djecu i mlade, no s pozicije ravnateljice Centra za kulturu Jastrebarsko pokrenula je mnoge projekte i aktivnosti za sve sugrađane. Time je potvrdila kako je odluka o promjeni zanimanja bila ispravna, a s novom odlukom o uključivanju u javni i politički život Jaske moći će dati još veći doprinos svima, što je njezina istinska želja.
Prisutnima se obratila i Jadranka Domjančić, nestranačka kandidatkinja na listi za Gradsko vijeće te pozvala sve prisutne za izađu na izbore i podrže listu Zvonimira Novosela, kako za gradonačelnika tako i za gradsko vijeće.

Iskreno vjerujem da najbolje tek slijedi

Tjedan je započeo posjetom mještanima Gornjih i Donjih Pavlovčana. U ugodnoj i prijateljskoj atmosferi svi prisutni su zaključili da Jaska ima puno potencijala te da najbolje za Jasku tek slijedi.

Domaćini, Mario Jambrović i Lidija Šerić, pozdravili su sve prisutne i najavili predstavljanje kandidata za gradonačelnika i njegovu zamjenicu. Također, pozvali su sve prisutne da izađu na izbore jer o tome ovisi budućnost našega kraja.
Zvonimir Novosel je također istaknuo važnost uloge koju građani imaju 16. svibnja te ih pozvao da dobro razmisle i daju svoj glas ljudima u koje imaju povjerenje kako na listi za gradonačelnika tako i na listama za gradsko vijeće, mjesne odbore i župana te županijsku skupštinu. „Ukoliko Mihael Zmajlović dobije povjerenje Jaskanaca, on će to povjerenje Jaski i Jaskancima sigurno vratiti kao što je učinio i prijašnjih godina kada je bio u poziciji te vjerujem da s Mihaelom na čelu Županije Jaska i drugi gradovi Zagrebačke županije mogu puno profitirati.“-zaključio je Zvonimir Novosel

Nikolina Ribarić je istaknula kako je u radu s djecom istinski uživala, ali da je odluka o promjeni zanimanja bila ispravna jer je na poziciji ravnateljice Centra za kulturu Jastrebarsko većem broju Jaskanki i Jaskanaca ponudila brojne kulturne i obrazovne sadržaje te tako dala veći doprinos lokalnoj zajednici. Odlukom da se kandidira za mjesto zamjenice gradonačelnika stavlja sebe na raspolaganje svim Jaskankama i Jaskancima te je time mogućnost doprinosa lokalnoj zajednici još veća.
LB