Zvonimir Novosel i Nikolina Ribarić posjetili Čabdin i Cvetković

Jaskanski kraj je dom koji volimo srcem, a gradimo znanjem!
Cvetković, jedno od najvećih naselja jaskanskog kraja, posjetili su Zvonimir Novosel i Nikolina Ribarić. Ovo je bila prilika da se predstave kandidati za gradonačelnika, ali i za gradsko vijeće.

„Povjerenje je ključna riječ u našoj kampanji.“, ponovio je Zvonimir Novosel te nastavio „Ako imamo međusobno povjerenje, ne postoji ono što ne možemo odraditi. Izborima ništa ne završava niti počinje. Projekti se realiziraju kroz sve godine mandata, a neki traju i nekoliko mandata. Zato je povjerenje ključ uspjeha i vjerujem da sam ga svih ovih godina izgradio, a siguran sam da ću dati sve od sebe da ga ne izgubim“.
Nikolina Ribarić je istaknula: „Kroz aktivnosti u Zajednici kulturno-umjetničkih udruga te Centra za kulturu i Društva naša djeca osigurala sam velika financijska sredstva kako bi se realizirali brojni projekti za sve Jaskanke i Jaskance. To ću činiti i na budućoj funkciji te tako sačuvati sredstva gradskog proračuna za druge investicije.“

Svojim sumještanima se obratila i Barica Batušić, nestranačka kandidatkinja na listi za gradsko vijeće koje nosi Zvonimir Novosel svojim imenom te istaknula da će se i dalje zalagati za boljitak Cvetkovića kako je, uostalom, činila i svih ovih godina, ali vjeruje da će kao gradska vijećnica imati još više utjecaja te sudjelovati u odlučivanju.

Aktualni gradonačelnik istaknuo je Mjesni odbor Cvetković kao pravi primjer suradnje grada i mjesnih odbora bez obzira na stranačke boje. MO Cvetković zalagao se za projekte u svom naselju, a brojni od njih su i realizirani.

Naša je dužnost činiti dobro!
Čabdin i njegove mještane posjetili su Zvonimir Novosel i Nikolina Ribarić kako bi razmijenili ideje i razgovarali o budućim projektima u jaskanskom kraju, pa tako i u Čabdinu.


„Izgradnja novih i rekonstrukcija starih prometnica projekti su koji su obilježili proteklo razdoblje. Čabdin se može pohvaliti činjenicom da je rekonstrukcija ceste bila prvi EU projekt u Jastrebarskom“ -između ostalog rekao je Zvonimir Novosel te nastavio „Postoji još pripremljenih EU projekata kojima bi se povećala kvaliteta života u Čabdinu i samo trebamo biti strpljivi i imati povjerenje te će se i ti projekti realizirati.“
Nikolina Ribarić, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika je istaknula kako je u dosadašnjem radu stekla znanje i veliko iskustvo u povlačenju europskog, državnog i županijskog novca te da će isto primijeniti i na budućoj poziciji te tako Jaski i Jaskancima dodatno olakšati realizaciju željenih projekata.
LB