Zvonimir Novosel i dalje na čelu jaskanskog SDP-a

Jučer su održani unutarstranački izbori za tijela lokalnih i županijskih organizacija SDP-a Hrvatske. U našem gradu održani su izbori za predsjednika lokalne organizacije SDP-a Jastrebarsko, te za članove predsjedništva i gradskog odbora.

Zvonimir Novosel ponovno je dobio povjerenje članova za mjesto predsjednika gradske organizacije, a Nikolina Ribarić i Nenad Strizrep izabrani su za potpredsjednike jaskanskog SDP-a.
U predsjedništvo Gradske organizacije SDP Jastrebarsko izabrani su Velimir Kokot, Miroslav Borojević, Nikolina Ribarić, Nenad Strizrep, Tomislav Pavić i Danijel Slavić, a u Gradski odbor izabrani su Leon Bastašić, Ivana Puškar, Draženko Borovec, Miroslav Perin, Maja Rožić, Nadica Žužak, Goran Golešić, Snježana Janković, Darko Stipanec, Nedeljko Bujan, Mario Jambrović, Lidija Šerić, Marijan Bernat, Dubravko Kos i Danica Puškarić.

Također, provedeni su i izbori za tijela županijske organizacije SDP-a Zagrebačke županije te je ponovno za predsjednika izabran Mihael Zmajlović, a iz našeg grada u predsjedništvo SDP-a Zagrebačke županije izabrani su Nadica Žužak i Zvonimir Novosel, a članovi županijskog odbora postali su Nikolina Ribarić, Velimir Kokot, Tomislav Pavić i Leon Bastašić.
U SDP-u se njeguju najviši standardi demokracije, tako da su svi članovi svih tijela izabrani po principu demokratskih izbora u kojima svaki član ima pravo glasa.
Rezultat ovih izbora još je jedna potvrda vodstvu jaskanskog SDP-a i priznanje za dugogodišnji rad u interesu grada Jastrebarskog i svih naših građana.

Leon Bastašić