Zinc- frizerski salon koji brine o vašoj kosi na prirodan način

Osim što brine o vašoj kosi, frizerski salon Zinc u Jastrebarskom ovih je dana prvi u našem gradu uveo i prodaju Schwarzkopf professional BC linije za njegu kose koja sadrži samo prirodne sastojke bez sulfata, silikona i parabena

Zinc je mjesto gdje se možete opustiti ali i dobiti uslugu po vašoj želji s naglaskom na prirodnoj njezi vaše kose. Od sada u Zincu možete i kupiti Schwarzkopf professional BC liniju proizvoda koja sadrži samo prirodne sastojke, ali i dobiti savjet koji je proizvod baš za vašu kosu i kako ga upotrebljavati. Na raspolaganju su vam vrhunski profesionalni proizvodi kao što su šamponi, regeneratori, maske, kreme koji sadrže veganski kompleks njege vaše kose, a ambalaža je od reciklirane plastike. Muškarcima je na raspolaganju STMNT linija dizajnirana od strane poznatih svjetskih barbera.


Frizerski salon ZINC nudi i razne usluge bojanja i pramenovanja kose, kao i razne kemijske procese kao što su minival, trajno ravnanje i ruski volumen koji drži do dva i pol mjeseca. U ponudi je i korekcija obrva koncem, takozvani THREADING, bojanje obrva i trepavica. a za jači spol, osim modernog šišanja tu je i jako traženo uređivanje brade. Za više informacije dođite u ZINC.

-Za nas je imperativ da kosa naših klijenata izgleda sjajno, zdravo i snažno. Veliko mi je zadovoljstvo pomoći našim klijentima savjetima i preporukama za njegu kose. Iz našeg salona sigurno će te izaći zadovoljni osjećajući se samopouzdano i sretno, rekla nam je mlada i agilna vlasnica salona ZINC Maja Borščak Glogolja.
I.K.