Zimska igraonica vratila se na skijaše staze

Nakon nekoliko godina jaskanski su osnovnoškolci i srednjoškolci, njih 47, ponovno organizirano stali na skijaške staze u sklopu Zimske igraonice koju provodi Društvo naša djeca Jastrebarsko

Boravili su u Ribnici na Pohorju u Sloveniji, na lokaciji koja je pružila mogućnost održavanja škole skijanja svih 5 dana. Tako su djeca su svaki dan skijala u prijepodnevnom i poslijepodnevnom terminu, a imali su prilike probati i noćno skijanje, a sve u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, u sklopu projekta SKI EASY. Uz skijanje i sanjkanje, uživali su i u bogatom programu i druženju koje su organizatori osmislili.

Jako smo zadovoljni provedbom programa zimovanja, a povratne informacije roditelja i djece su izrazito pozitivne, što nam govori da je program kvalitetan i da su djeca željna takvog i sličnih programa. Već počinjemo s pripremama za sljedeću zimu, ističe Saša Rodić, voditelj projekta.

Program je sufinancirao Grad Jastrebarsko, a pomogla ga je i Sportska zajednica grada Jastrebarskog, uz partnere u projektu – već spomenuti Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Srednju školu Jastrebarsko i Osnovnu školu „Ljubo Babić“.

DND Jastrebarsko