Zimska igraonica vodi vas na skijanje!

Nakon kraće pauze, Zimska igraonica koju organizira Društvo naša djeca Jastrebarsko ponovno se vraća na skijaške staze

Za 45 polaznika, učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole i srednjoškolce, organizira se 5 – dnevno zimovanje sa školom skijanja u Ribniškom Pohorju u Sloveniji, od 2. do 6. siječnja.
U projekt se uključio Grad Jastrebarsko koji sufinancira Ljetnu i Zimsku igraonicu pa će tako cijena uz gradsku i subvenciju Društva naša djeca Jastrebarsko iznositi 1.900,00 kuna po polazniku, odnosno 1.500,00 kuna za roditelje djece korisnika dječjeg doplatka.
Cijena uključuje 5 – dnevnu školu skijanja, skijašku opremu (skije, štapovi, pancerice, kaciga, markeri), skijaške karte za svih 5 dana, smještaj u komfornim apartmanima udaljenim samo 50 metara od skijaške staze, 4 puna pansiona i čaj na stazi, edukativne radionice i organizirani zabavni program, autobusni prijevoz, putno zdravstveno osiguranje te majice i diplome za sve polaznike. Komercijalna cijena aranžmana bez sufinanciranja Grada i Društva naša djeca Jastrebarsko iznosila bi 3.200,00 kuna po polazniku.
Prijave započinju 24. listopada, a traju do 7. studenoga, odnosno do popunjenja kapaciteta, i to putem e-maila: prijava.dndjastrebarsko@gmail.com.
Važno je spomenuti kako se program provodi u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i projektom SKI EASY. Time se podiže kvaliteta provođenja programa, prvenstveno u strukovnom dijelu, ali i dijelu vezanom za osnovni cilj projekta SKI EASY, a to je promoviranje i uključivanje djece u alpsko skijanje.

DNDJ