ŽENSKOJ EKIPI STK JASKA POBJEDA U POREČU I PORAZ U PULI

Ženska seniorska ekipa STK Jaska koja se natječe u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi za žene nastavila je svoj pobjedonosni niz nakon što je u prvom susretu dana u Poreču vrlo uvjerljivo bila bolja od domaće ekipe STK Jadran pobijedivši rezultatom 4:1.

Jaskanska ekipa je u potpunosti opravdala ulogu favorita u ovom susretu i bez najmanjih poteškoća došla do važne pobjede u borbi za vrh ljestvice unatoč vrlo respektabilnom sastavu domaće ekipe.
U drugom susretu dana STK Jaska u Puli je ugostila ekipa STK Pula 2. Iako je domaća ekipa već ranije izgubila šanse za osvajanjem prvog mjesta bilo je jasno da jaskansku ekipu očekuje veliko iskušenje. Iako je za STK Jaska sve krenulo idealno pa je nakon vodstva od 2:1 slijedio sraz parova, dogodila se prva naznaka mogućeg iznenađenja. Mlade, vrlo dobre domaće igračice nanijele su prvi poraz sezone uvjerljivo najboljem paru lige nakon što je jaskanski par u dosadašnjem tijeku sezone imao maksimalni učinak od 13:0! Nakon izjednačenja rezultata na 2:2 slijedila je prava sportska drama. Favorizirane jaskanke u oba pojedinačna susreta koji su uslijedili nisu uspjele kapitalizirati visoka vodstva od 2:0 u setovima i izgubile susrete sa 3:2 što je u konačnici značio poraz rezultatom 4:2. Ovim porazom STK Jaska bitno je umanjila svoje šanse za osvajanjem prvog mjesta. Da bi se uopće došlo do situacije da u zadnjem kolu domaćom pobjedom protiv STK Urania iz Baške Vode osvoji prvo mjesto, prethodno je potrebno u gostima u nastavku lige pobijediti sjajnu ekipu STK Crikvenica koja je već ranije također izgubila sve izglede za osvajanjem prvog mjesta.
STK JASKA