Završnica Ljetne lige zaposlenika

Nakon odgode subotnjeg kola zbog lošeg vremena ovog su tjedna, odnosno utorak i srijedu odigrana dva kola.

Do kraja 2. Ljetne malonogometne lige zaposlenika ostala su još 3. kola i ukoliko neće biti većih iznenađenja, ekipa Drvne industrije Rubinić preuzet će titulu tvrtke u kojoj se igra najbolji nogomet u Gradu.

10. kolo sretno za ekipu Kauflanda
U utakmicama 10. kola, potrebno je istaknut da je ekipa Kauflanda uspjela doći do prvih bodova u ligi i to protiv ekipe Ireksa koja igra u promjenjivoj formi, te se tako nastavilo i protiv Kauflanda gdje su izgubili rezultatom 3:2.
Rutinirana Jamnica i DIR
Jamnica i Dir rutiniranim pobjedama nastavljaju pozitivan niz. Ekipa Jamnice, pobijedila je ekipu Grada sa 7:0. Iako se ekipa Grada drži one uzrečice „važno je sudjelovati“ zasigurno bi tijekom lige imala možda i više bodova, da im glavni problem nije upravo „tanka klupa“ odnosno godišnji odmori i privatne obaveze igrača.
Dir nastavlja velikim koracima prema osvajanju prvog mjesta, te je pobjedom 7:1 protiv ekipe Lidla još više osigurala prvu poziciju na tablici.
U čvrstoj i pomalo nervoznoj utakmici ekipa Obrtnika pobijedila je ekipu Krke sa 5:3, te je tako dodatno zakomplicirala borbu za prve tri pozicije.

11. kolo obilježilo derbi začelja
U „derbiju začelja“ Grad je uspio „obranit“ pretposljednje mjesto te ukoliko neće biti većih iznenađenja u zadnja tri kola, ekipu Kauflanda ostavila na začelju lige. U utakmici punoj preokreta, Grad je uspio osigurat tri boda rezultatom 4:3.
Jamnica i Obrtnici istim su rezultatom pobijedili svoj protivnike, ekipe Lidl i Ireks. Obje utakmice završile su konačnim rezultatom 3:1.
Odigrana najljepša utakmica Lige.
Prema izjavama gledatelja i službenih osoba, u srijedu se odigrala najbolja utakmica Lige do sada. U utakmici punoj lijepih poteza i dinamičnosti što prati mali nogomet, ekipe Krke i Dir-a podijelile su bodove rezultatom 2:2.
U subotu nastavak

Nastavak lige očekuje se 12. kolom u subotu gdje će se odigrat dva „mini“ derbija između ekipa koje trenutačno drže prve četiri mjesta na tablici Lige.
Subota 24.07.
19.10. Ireks – Grad Jastrebarsko
19.45. Obrtnici Jastrebarsko – Dir
20.30. Krka – Jamnica
22.00. Lidl – Kaufland

Rezultati:
Utorak – 11. kolo
Jamnica – Grad Jastrebarsko 7:0
Kaufland – Ireks 3:2
Obrtnici Jastrebarsko – Krka 5:3
Dir – Lidl 7:1

Srijeda – 10. kolo
Jamnica – Lidl 3:1
Obrtnici Jastrebarsko – Ireks 3:1
Grad Jastrebarsko – Kaufland 4:3
Krka – Dir 2:2
M.G.