Vrijeme je za novog župana Zagrebačke županije

ZAGREB, 28.5.2021. – Promjene koje se događaju u Zagrebu preslikavaju se i na Zagrebačku županiju. Po prvi put u 20 godina stanovnici nisu već u prvom krugu dali podršku aktualnom županu i raspoloženje birača pokazuje kako žele novu, modernu i efikasnu vlast.

„Na ovim izborima odlučujemo o budućnosti, stoga pozivam građane da izaberu župana koji ima snage i energije sljedeće četiri godine pratiti promjene koje se događaju u Zagrebu. Situacija je vrlo slična kao i u glavnom gradu. U Zagrebačkoj županiji imamo čovjeka koji je vladao 20 godina uz podršku HDZ-a i sada su građani rekli dosta“ – izjavio je Mihael Zmajlović, kandidat za župana Zagrebačke županije i naglasio kako je siguran u pobjedu u drugom krugu.

Razlog za optimizam je svakako i odlična kampanju koju je vodio mjesecima i koja je nastala prema stvarnim željama i potrebama stanovnika. „Hvala Vam što ste prepoznali viziju Zagrebačke županije koja je zdrava, obrazovana, uključiva, povezana i brine o svima, od starih do mladih. Naš program „Županija kakvu trebam“ ima osam ključnih područja, koja smo detaljno obradili i za koja imamo konkretna i provediva rješenja“ – izjavio je Zmajlović i naglasio kako je više puta obišao sve gradove i općine te točno zna koji domovi zdravlja trebaju koje doktore, na kojim je područjima je internet spor, kojim školama treba produženi boravak, kako povezati naselja, općine i gradove mikroprijevozom, kako omogućiti umirovljenicima besplatne sistematske preglede, gdje iskorijeniti ambroziju, kako povezati proizvođače zdrave hrane s potrošačima i na koji način pomoći građanima kojima je imovina stradala u potresu.
Mihael Zmajlović je pozvao birače da se u nedjelju u što većem broju odazovu na izbore i potvrde da je Zagrebačkoj županiji potreban novi župan, nova vizija, snaga i energija.
SDP ZŽ