Volim te grade moj!

Rođendan svome gradu na najljepši način čestitali su članovi jaskanske udruge umirovljenika bogatim glazbeno poetskim programom održanim u nedjelju, 12. studenoga u velikoj dvorani Glazbene škole Jastrebarsko

U prepunoj dvorani Glazbene škole Jastrebarsko članovi Udruge umirovljenika Jastrebarsko održali su u povodu Dana grada drugi po redu glazbeno literarni koncert pod nazivom “Gradu na dar”.

Publika je burnim pljeskom pozdravila nastup svih izvođača, a jaskanski umirovljenici pobrinuli su se da ih bude u velikom broju.

Naime, pored njihove glazbeno-folklorne sekcije nastupio je i pjevački zbor KUD-a umirovljenika Jastrebarsko, Gradski pjevački zbor Javor, Svetojanske mažoretkinje, Udruga pjevača izvornih pjesama Sveta Jana, te članovi literarne sekcije Udruge umirovljenika Jastrebarsko, Danica Divjak, Josip Banković, Mladen Božićević, Stjepan Borkovac, Marija Barundić Špoljar, Josip Bakalas, Mijo Baltorinić i Nikola Oslaković, koji je ovom prilikom veoma emotivno i s puno žara pročitao svoju pjesmu Volim te grade moj, što je publika popratila velikim pljeskom.

Na kraju programa svima je zahvalio predsjednik Udruge umirovljenika Jastrebarsko Stipe Bučar, a na ovako lijepom programu izvođačima je čestitala pročelnica za društvene djelatnosti Nadica Žužak, i zahvalila umirovljenicima za sve ono što su učinili za svoj grad.


Na samom kraju Stipe Bučar, uručio je posebnu zahvalnicu Milanu Frdelji, voditelju glazbene sekcije Udruge umirovljenika Jastrebarsko i zahvalio mu što je svojim dosadašnjim velikim glazbenim angažmanom pomogao Udruzi.

I.K.