VINOGRADAR-JASKA 1:1

http://www.jaska.hr/images/content/v_28515.jpg

07.03.2021. Zanimljivu pripremnu utakmicu vidjeli smo na travnjaku nekadašnje jaskanske vojarne

Nakon podosta godina, sučelili su se u jaskanskom derbiju zeleno-bijeli iz Mladine i modra momčad s Centrale. Bila je to žustra i dinamična utakmica, vrlo korektno nadmetanje, koje je puno više imalo značajke ligaškog nego pripremnog ogleda. Obje momčadi igrale su dosta oprezno, bez puno preuzimanja rizika, tako da nismo vidjeli puno izrazitih prigoda za poentiranje. Sa svake strane nekoliko prijetnji i pokušaja te po jedan pogodak.

http://www.jaska.hr/images/content/v_28516.jpg

Vinogradari su poveli u 81. minuti, kada je na odbijenu loptu dobro reagirao Marinić i pogodio lijevi kut Budinšćaka. Samo tri minute kasnije mladi Mioković se krasno probio kroz zeleno-bijelu obranu i pogodio za poravnanje rezultata. Najbolju prigodu utakmice i meč loptu za Jastrebove imao je u 86. minuti Kurpes, ali je njegov udarac s desetak metara odletio preko grede, pa su Vinogradari uspjeli izbjeći poraz. Na koncu, kad se sve zbroji i oduzme, neodlučeni ishod je najrealniji, a svakako treba spomenuti da je sam, bez asistiranja pomoćnika, ovu žustru utakmicu vrlo dobro vodio doajen jaskanskog suđenja – Drago Školjak.

http://www.jaska.hr/images/content/v_28517.jpg

http://www.jaska.hr/images/content/v_28518.jpg

JASTREBARSKO – Igralište kod vojarne. Bez gledatelja. Sudac: Školjak (Beter).
STRIJELCI: 1:0 – Marinić (81), 1:1 – Mioković (84).
VINOGRADAR: Nežić, Marinić, Belan, Mačešić, Čejvanović, Veselić, Gazilj, M. Borković, Prežgaj, Pleskina, Rupčić (još su igrali: Braje, Vulje, Mesic, Kladušan, Vađina, Kurečki). TRENER: Sanjin Lucijanić.

JASKA: Budinšćak, Smičiklas (od 60. Cipovec), Novosel, Miljević (od 60. Kopić), I. Borković, Mravunac, Koluder (od 78. Pintarić), Cuković (od 70. Mioković), Všetečka (od 84. Vidaković), Nad (od 60. Borovec), Stipić (od 70. Kurpes). TRENERI: Mislav Bradvić i Viktor Šimanović.

Tomislav Tadić