VIKTORIJA OSLAKOVIĆ TREĆA  NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U OSIJEKU  

Članica STK Jaska Viktorija Oslaković, druga nositeljica propustila je veliku priliku za plasman u finale Međunarodnog memorijalnog turnira Matija Gregić koji je odigran u Osijeku, a koji je bodovan za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza u kategoriji mlađih kadetkinja s koeficijentom 1,0

Nakon visokog vodstva od 2:0 u setovima i 6:1 u poenima velikim preokretom bolja od nje sa 3:2 u setovima bila je kasnija pobjednica turnira mađarica Heidy Somogy pa se je morala zadovoljiti trećim mjestom. Na taj način nije uspjela preuzeti vodstvo na rang listi najboljih mlađih kadetkinja Hrvatske već se nalazi na drugom mjestu sa samo 5,3 bodova manje od prvoplasirane Julije Schweigert iz Donjeg Miholjca. Odlične nastupe imala je i drugi dan natjecanja kada je nastupila u višoj starosnoj kategoriji kadetkinja gdje je nakon plasmana u završnicu turnira ostvarila plasman u osminu finala gdje je poražena od dvije godine starije kasnije pobjednice turnira i prvoplasirane sa rang liste kadetkinja. U kategoriji mlađih kadetkinja nastupile su 52 igračice, a u kategoriji kadetkinja čak 57.
Mlađe kategorije STK Jaska imale su vrlo uspješan nastup u prvom krugu Lige nada stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije i Lige Regije srednja Hrvatska u Dugom Selu. U ženskoj kategoriji Lige nada ekipa STK Jaska u sastavu Magdalena Preprotić i Antonela Ciban osvojile su drugo mjesto. Muška ekipa u Ligi Regije srednja Hrvatska koja je igrala u sastavu Leon Benković, Dominik Pintur i Luka Vezmarović osvojila je prvo mjesto, a prvo mjesto osvojila je i ženska ekipa igrajući u sastavu Viktorija Oslaković, Ivona Ciban i Iva Krištof.

STK Jaska