Viktorija Oslaković najbolja na turniru u Bjelovaru

Sjajnim nastupom Viktorija Oslaković članica STK Jaska osvojila je prvo mjesto na turniru Hrvatskog stolnoteniskog saveza održanom u Bjelovaru

Nakon prikazane odlične igre mlada članica STK Jaska Viktorija Oslaković po prvi puta u karijeri, pomalo iznenađujuće u Bjelovaru je osvojila turnir koji se boduje za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza u kategoriji mlađih kadetkinja. Viktorija je krenula u turnir koji je bodovan s koeficijentom 1,0 kao četvrta nositeljica, a završila ga je trijumfalno sa nizom pobjeda, osvojenim peharom za prvo mjesto i novih 221 bodova koji su je sa dosadašnjeg petog mjesta vinuli na odlično treće mjesto aktualne rang liste mlađih kadetkinja Hrvatske sa samo 2,2 boda manje od drugoplasirane, odnosno 23,5 bodova manje od prvoplasirane igračice. Na taj način Viktorija je već na početku nove sezone učinila veliki iskorak i dokazala da se s pravom ubraja u krug najboljih hrvatskih mlađih kadetkinja.

Odlične nastupe imala je i drugi dan natjecanja kada je nastupila u višoj starosnoj kategoriji kadetkinja gdje je nakon plasmana u završnicu turnira uvjerljivom pobjedom nad igračicom znatno višeg renkinga ostvarila plasman u osminu finala gdje je nakon odličnog otpora poražena u susretu sa državnom reprezentativkom. Svakako valja istaknuti da je u kategoriji mlađih kadetkinja nastupilo čak 47 igračica, a kategorija kadetkinja bila je najbrojnija sa čak 57 sudionica pa samim time postignuti rezultati imaju još i veći značaj. Sada za Viktoriju slijedi nastup za ekipu STK Jaska u Ligi Regije srednja Hrvatska u Dugom Selu, a potom će uslijediti i novi pojedinačni nastup na Memorijalu Matija Gregić u Osijeku koji će se također bodovati za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza sa koeficijentom 1,0. Također treba naglasiti da je Viktorija i članica seniorske ženske ekipe STK Jaska u HEP Superligi gdje je nakon turnira u Osijeku očekuju susreti trećeg kola lige sa STK Varaždin u Varaždinu, odnosno STK TIS u Zagrebu.

STK Jaska