Veseli dječji doček Nove godine


U organizaciji Winter bara Urban u Jastrebarskom je održan dječji doček Nove godine na kojem se veselio veliki broj jaskanske djece i njihovih roditelja.
Točno u 12 sati najmlađi Jaskanci veselo su dočekali Novu godinu uz vatromet i žonglerski show Loop cirkusa, te nastupom najmlađih plesačica Plesnog studija Instinct.Prostor ispred dvorca Erdödy bio je ispunjen brojnim mališanima i njihovim roditeljima koje je najprije svojim nezaboravnim putovanjem kroz akrobatiku i leteće cirkuske rekvizite s dozom vatrenog ludila zabavljao Alessandro i njegova partnerica. Djeca su bila oduševljena.
Poslije odbrojavanja u 12 sati na scenu su stupile male plesačice koje su nedavno na međunarodnom natjecanju u Zagrebu osvojile zlatne i srebrne medalje. Najmlađim Jaskancima predstavile su se plesne skupine Kids i Pinokio Plesnog studija Instinct.
Cijeli program održan je u organizaciji Winter bara Urban koji je svojim sugrađanima za ovogodišnji Advent na klizalištu u perivoja dvorca Erdödy pripremio bogatu adventsku ponudu od raznih napitaka ali i zanimljivim gastro specijalitetima poput pulled pork burgera, street food zelja i kobasica, krumpirića, wafli, fritula, germknedli i sličnog

Danas poslijepodne posjetitelji su mogli uživati i u vožnji perivojem u kočiji s konjskom zapregom.
Sutra na Novu godinu klizalište radi od 16 do 22 sata, a na blagdan Sveta tri kralja od 10 do 22 sata.
I.K.