Velikogoričanka Mirela Katalenac kandidatkinja za zamjenicu župana Zagrebačke županije

http://www.jaska.hr/images/content/v_28660.jpg

Velikogoričanka Mirela Katalenac kandidatkinja za zamjenicu župana Zagrebačke županije

27.03.2021. Mirela Katalenac, kandidatkinja je za zamjenicu župana Zagrebačke županije na predstojećim izborima, na koje u Zagrebačkoj županiji zajedno u svibnju izlaze SDP i HSS predvođeni kandidatom za župana Mihaelom Zmajlovićem

http://www.jaska.hr/images/content/v_28658.jpg

http://www.jaska.hr/images/content/v_28659.jpg

Današnjim danom Mirela Katalenac se i formalno pridružuje timu „Županija kakvu trebam“.
„Mirela je izvrsna kandidatkinja, zahvaljujući prvenstveno njezinoj stručnosti i iskustvu te poznavanju načina rada i funkcioniranja Županije, u čijim je tijelima od Skupštine Zagrebačke županije do Upravnog odjela za prosvjetu kulturu i sport kojeg je uspješno vodila, dala značajan doprinos“, istaknuo je danas predstavljajući Mirelu Katalenac kandidat za župana Mihael Zmajlović. Zmajlović je pri tom naglasio da o Mirelinim kvalitetama, osim njezinih sugrađana koji je dobro poznaju, govore i kolege iz realnog sektora, ali i ravnatelji i učitelji škola, sportski djelatnici i brojni drugi koji su imali priliku s njom surađivati.

http://www.jaska.hr/images/content/v_28660.jpg

Diplomirana ekonomistica, Mirela Katalenac, svoje radno iskustvo i stručnost, stekla je, između ostalog i radom u realnom sektoru. S ponosom ističe rad za Zagrebačku županiju koja je oduvijek bila interes njezinog političkog djelovanja. Bila je u dva mandata članica Skupštine Zagrebačke županije, a od 2014. do 2017. godine i potpredsjednica Skupštine iz redova oporbe.
Predstavljanje Mirele Katalenac održano je ispred Srednje strukovne škole u Velikoj Gorici. Osim što je tu skolu pohađala Mirela je kao članica tima dala veliki doprinos razvoju županijskog projekta Centra kompetentnosti vrijednog 100 milijuna kuna koji će se graditi u Velikoj Gorici na prostoru škole.

http://www.jaska.hr/images/content/v_28661.jpg

„Iskreno vjerujem da Zagrebačka županija ima ogroman prostor za rast kroz povezivanje gospodarstva s obrazovnim sustavom. Nužno je stvoriti takve obrazovne programe za kojima poduzetnici na prostoru Županije imaju potrebu. Dodatnim uvođenjem produženog boravaka u škole, besplatnim udžbenicima za srednjoškolske učenike i uvođenjem građanskog odgoja u škole, osnažit ćemo škole u Zagrebačkoj županiji ali i društvo u cjelini. Na tome želim nastaviti raditi“, istaknula je danas Mirela Katalenac, potvrdivši da će obrazovanje i dalje biti visoko na listi prioriteta buduće zamjenice župana.
Predstavljanju Mirele Katalenac prisustvovao je i Hrvoje Frankić drugi zajednički SDP – HSS kandidat za zamjenika župana Zagrebačke županije. Tim za pobjedu na izborima čine osobe koje posjeduju znanja, iskustvo, ideje, ali i entuzijazam i snagu neophodnu za županiju kakvu trebamo.

SDP ZŽ