Veliko priznanje za Ines Bohaček

Nagrađena su najbolja školska sportska društva i najistaknutiji nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture u Republici Hrvatskoj među kojima je Ines Bohaček nastavnica u jaskanskoj osnovnoj školi.

Hrvatski školski sportski savez školsku je godinu zaključio završnom svečanosti dodjele nagrada u školskom sportu. Svečana je dodjela održana u petak, 25. lipnja. u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu. Svečanosti su prisustvovali predstavnici državnih institucija i tvrtki koje podržavaju rad, aktivnosti i projekte Hrvatskog školskog sportskog saveza, profesori mentori najboljih školskih sportskih društava te najistaknutiji nastavnici, dobitnici priznanja za izniman trud i rad iz svake županije. Od nastavnika Zagrebačke županije priznanje je primila profesorica Ines Bohaček, iz Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko.

Kriteriji za dobivanje ovog visokog priznanja bili su njihovi uspjesi u radu s učenicima,, plasmani na državnim natjecanjima, sudjelovanje u projektima, kao i radovi i dodatne aktivnosti u školskom sportu. Treba reći da oni kao kineziolozi rade svakoga dana na promicanju zdravog stila života, fizičke aktivnosti, rekreacije i školskog sporta.
Čestitke profesorici Ines Bohaček koja je dobitnica priznanja za doprinos razvoju školskog sporta za Zagrebačku županiju!