Veliki uspjeh Plesnog studija Instinct


Plesni studio Instinct na međunarodnom natjecanju u Zagrebu osvaja svoja prva zlata od povratka u dvoranu.

Plesni studio Instinct nastupio je na International Dance Winter Cup 2021. natjecanju u Zagrebu netom prije božićnih praznika te u Jastrebarsko donio pet medalja – tri zlata i dva srebra! Sve skupine koje su nastupile ostvarile su izvrstan plasman, a najstarija skupina Gold prošla je i u samo finale cijelog natjecanja kao jedna od 28 najboljih točaka natjecanja
.
International Dance Open organizirao je Winter Cup 2021. u Kazalištu Trešnja, veliko međunarodno plesno natjecanje na kojem je nastupilo više od 80 klubova iz 38 zemalja. Plesni studio Instinct nastupio je s 5 koreografija različitih uzrasta u kategoriji MTV Commercial i pomeo konkurenciju – skupine Pinokio, Silver i Gold u svojim su kategorijama osvojile prvo mjesto i zlatni pehar, dok su skupine Kids i Stars osvojile drugo mjesto i srebrne medalje donijele u Jastrebarsko.


Plesnom studiju Instinct velika je čast bila sudjelovati na ovako velikom natjecanju i ostvariti tako izvrstan plasman, a posebno ih veseli činjenica da su, podjelom posebnih Golden Ticketa, ušle u usku konkurenciju 28 najboljih koreografija natjecanja od više od 380 nastupa trodnevnog programa. Tako su nastupile ponovno na Gala večeri i imale priliku vidjeti, ali i plesati s najboljima od najboljih.
Zlatnu koreografiju koja je osvojila golden ticket možete pogledati ovdje: https://fb.watch/a9nchoIeqy/.

Studio su na završnom eventu predstavljale Leona Jerčinović, Livia Badurina, Mia Gugec, Vita Frkonja, Lucia Mahovlić, Marija Bobinski, Jelena Bobinski, Marta Miletić, Helena Ljubetić, Lorena Perjević, Renee Horvat, Tara Terihaj i Ana Katarina Bubanović skupine Gold s koreografijom Lane Jerčinović i asistentica Leone Jerčinović i Livije Badurine. Tijekom natjecanja susrele su se i Baletnim studijem Jastrebarsko, koji je također ostvario divne rezultate i nastupio s najstarijom skupinom na Gala večeri.


Koreografkinje i voditeljice Lana Jerčinović (Gold, Silver, Stars), Mia Gugec (Pinokio) i Anja Baričević (Kids) o svojim su skupinama i treninzima rekle: “Naravno da je izazovno, tu su prekidi, školske obaveze, samoizolacije, razna ograničenja… No ako smo išta tijekom posljednjih godina usadile našim plesačicama, to je istinska ljubav prema plesu, prema timu i prema zajedništvu – mala smo plesna obitelj koja jedva čeka nove plesne uspjehe i drago nam je da i drugi vide u našim klincima ono što mi vidimo na svakom treningu.”

Posebno su zahvalile roditeljima koji su tu uz njih i djecu na svakom koraku, od dodatnih treninga, zabava i humanitarki, pa do kostima, šminkanja i pomoći na natjecanjima. Ponosni na svoje plesače i s pet novih pehara u dvorani, Plesni studio Instinct uzima zasluženu pauzu te se vraća u dvoranu 10. siječnja 2022.
Marija Bobinski