Velik uspjeh jaskanskih balerina na World Dance Star Masters 2024.

Baletni studio Jastrebarsko bio je prošlog vikenda od 22. do 26. svibnja na svjetskom plesnom natjecanju, koje se održavalo u Intersport centru u Zelenoj Laguni u Poreču

Nakon uspješnih online kvalifikacija Croatia Open,naše balerine su se na World Dance Staru natjecale sa četiri koreografije u različitim kategorijama i osvojile odlična dva prva mjesta u kategorijama grupa seniori balet -Ples robinja iz baleta Bayadera i  Maminka –etno.

Na natjecanju u Poreču sudjelovalo je oko 54 država iz cijelog svijeta i preko 8 tisuća plesača.U tako velikoj konkurenciji talentirana balerina Antonia Juraj natjecala se u kategoriji balet A liga i osvojila 5. mjesto. Balerine su i u kategoriji suvremenog plesa Lyrical sa koreografijom Rastanak osvojile 5. mjesto.

Čestitamo umjetničkoj voditeljici Svetlani Lukić i najstarijim balerinama na velikom uspjehu: Antoniji Juraj, Emi Derdić, Viti Novosel, Hani Zmajlović, Pauli Golub, Petri Lovrinović, Haani Hađur, Leonardi Šubar i Mirti Mesić.

Iz Baletnog studija Jastrebarsko zahvaljuju Gradu Jastrebarskom i vatrogascima što su im pomogli da našu Jasku predstave u najboljem svjetlu.

BSJ