Velik uspjeh Baletnog studija Jastrebarsko

Prošlog vikenda, od 4. do 7.svibnja u sportskoj dvorani Sutinska vrela u Zagrebu, održan je World Internacional Dance Open 2023.

Na tom natjecanju sudjelovalo je oko 10.000 plesača iz 28 država i 150 plesnih škola i studija. Na desetom jubilarnom i odlično organiziranom natjecanju,uz veliki broj sudaca i  različitih  plesnih kategorija, Baletni studio Jastrebarsko se natjecao u kategoriji Etno i Balet i osvojio 3 zlatna prva mjesta.

U kategoriji Etno naše najstarije balerine predstavile su se koreografijom ciganskog  plesa  Maminka, a u kategoriji Balet natjecale su se s odličnom i temperametnom koreografijom Don Kihot –Segedilja, za koju su dobile i posebne pohvale sudaca. Naše mlađe balerine su s puno energije i uigrano otplesale Vještičju  juhu. Sve koreografije postavila je umjetnička voditeljica Baletnog studija Jastrebarsko, pedagoginja i koreografkinja Svetlana Lukić.

Čestitke svim balerinama na odličnom predstavljanju studija i našeg grada Jastrebarskog, kao i roditeljima na velikoj podršci.

BSJ