Velik odaziv srednjoškolaca na humanitarni turnir u futsalu


U Srednjoj školi Jastrebarsko odigran je 5. travnja humanitarni turnir u futsalu s ciljem prikupljanja donacija za korisnike Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko

Sva prikupljena sredstva namijenjena su za pomoć djeci slabijeg imovinskog stanja s područja našega grada. Sudjelovalo je 13 razreda, a brojnim je učenicima na ovoj gesti zahvalila ravnateljica GDCK Dunja Vlašić koja je i svečano otvorila turnir.
Pobjednik turnira je 4.g2 koji je u finalu, nakon izvođenja penala, pobijedio 4.g1 rezultatom 5:4. U utakmici za treće mjesto 4.e je pobijedio 2.g2 rezultatom 6:2.
Za najboljeg igrača turnira uvjerljivo je proglašen Ivan Bakšić iz 4.g1. Najbolji strijelac je Alessandro Matić, učenik pobjedničke ekipe s deset postignutih golova. Slijede Niko Kamenjašević sa 7 i Ivan Bakšić sa 6 postignutih golova.
-Zahvaljujemo svim učenicima i djelatnicima škole koji su pomogli svojim donacijama, kao i bivšem učeniku Karlu Mrakužiću, koji je i ove godine bio sudac u svim odigranim utakmicama, poručuju organizatori.
Turnir su organizirali i proveli nastavnici TZK Saša Rodić, Željka Kovačić i Milivoj Matulin.
SŠJ