Veličanstveni povratak na scenu

Nakon dvije i pol godine Baletni studio Jastrebarsko razveselio je jaskansku publiku svojom predstavom Baletna lepeza

Tri večeri za redom mlade balerine Baletnog studija Jastrebarsko ispunile su dvoranu Doma kulture do posljednjeg mjesta. Sjajna atmosfera nakon dvije i pol godina i veliko uzbuđenje samih balerina, ali i publike željne ovakvih događanja koje je spriječila pandemija Covida 19. Neponovljiva voditeljica Baletnog studija Jastrebarsko Svetlana Lukić u kratkom je vremenu pripremila još jednu prekrasnu baletnu čaroliju pod nazivom Baletna lepeza od 13  različitih koreografija u izvedbi svih polaznica studija, od najmanjih do najvećih balerina koje su svojim izvedbama osvojile jaskansku publiku koja ih je bogato nagradila pljeskom. Posebno veličanstvene bile su one najstarije balerine izvedbom četvrtog čina Labuđeg jezera. Nadamo se da će nas ugodno iznenaditi na svjetskom natjecanju koje će se krajem svibnja održati u Poreču.

Inače, u Baletnoj lepezi sudjelovale su 74 balerine s preko 150 kostima. Sve koreografije osmislila je umjetnička voditeljica, baletna pedagoginja i koreografkinja Svetlana Lukić .

Uz odlične video projekcije Marka Šimića, rasvjetu Mladena Šolića, ton majstore Dražena Borovca, Dominika Sečena i Željka Jedinaka, snimatelja Davora Rogića, fotografa Sašu Novkovića, publika je na trenutak otputovala u prekrasan svijet bajki, i potom otišla zadovoljna i ispunjena iz Doma kulture.

Nadamo se na jesen ponovno nekom iznenađenju koje nam sprema Baletni studio Jastrebarsko.

I.K.
Fotografije: Saša Novković