Uspješno održana XC MTB/CROSS GOVIĆ utrka

06.04.2021. U organizaciji Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme protekli vikend održana je trening utrka XC MTB/CROSS GOVIĆ


U svom premijernom izdanju okupilo se četrdesetak zaljubljenika u ovakav oblik natjecanja. Dugo vremena u našem gradu nije bilo ovakvog događanja. Start i cilj bio je u Perivoju dvorca Erdödy, što se pokazalo kao pravi pogodak, a svi prisutni natjecatelji nastupili su u dvije kategorije trening utrke, XC MTB dužine od 17km i CROSS trčanju na stazi dužine od 8km. Obje staze su prolazile kroz šumu Gović, te su oduševile sve natjecatelje svojom konfiguracijom terena.

Zahvaljujući pokroviteljima nagradili smo najbolje u muškoj i ženskoj kategoriji u obje utrke, a najbolji su ovaj put bili:

XC MTB Gović:
1. Josip Domjančić
2. Noel Reškovac
3. Zvonimir Klarić

CROSS Gović (žene):
1. Jozefina Bulić
2. Lea Matijašić
3. Dora Delić
CROSS GOVIĆ (muški):
1. Leonardo Pavina
2. Luka Bakarić
3. Martin Rešetar

Kao organizatori ovog događanja izuzetno smo zadovoljni odazivom natjecatelja koji su došli iz Karlovca, Ozlja, Samobora, Zagreba i Jastrebarskog.
Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli do ljeta će se organizirati još nekoliko ovakvih trening utrka, sa nekim novim stazama i novim izazovima.

Mladen Budinšćak

TAGOVI | Jastrebextreme