Uspješan početak sezone za OK Jelen

 

Organizacijom 18. po redu Nenina utrke održane u Donjem Izimju Jelenaši su zaokružili  uspješan početak sezone orijentacijskog trčanja

Ukupno petu utrku sezone pohodilo je dvjestotinjak natjecatelja iz Hrvatske, Portugala i Slovenije, a posebno je oduševio i posjet ACES komisije za ocjenjivanje kandidature za Europski grad sporta 2023.
-Zahvaljujemo se obitelji Novosel, domaćinima DVD-u Donje Izimje te Sportskoj zajednici grada Jastrebarsko na pruženoj podršci, poručili su Jelenaši.

Domaći natjecatelji su u prvih pet natjecanja osvojili dva zlata (Nevija Frajzman i Noa Kelc), pet srebra (Ana Beblek, Martina Bedeković Tanković, Nevija Frajzman i Gabriel Šiljevinac) te jedanaest brončanih medalja (Nevija Frajzman, Martina Bedeković Tanković, Gabrijel Solenički, Noa Kelc, Gabriel Šiljevinac, Dorijan Tubin, Adam Miovec i Marin Tanković). Svakako treba pohvaliti i nastupe ostalih natjecatelja, a posebno mladih nada Vladimira Miovca i Jana Erbena, čije vrijeme tek dolazi.

Jelenaši su nastupili i na dva međunarodna natjecanja u Sloveniji, Lipica Open i Easter4, a Noa Kelc se priključio radu kadetske reprezentacije Hrvatske.

Sezona se nastavlja natjecanjima u Zagrebu i Varaždinu, a nakon ljetne stanke organizirat će se jedinstveno natjecanje u Hrvatskoj i šire, orijentacijsko trčanje u labirintu u polju kukuruza.

Ivan Šeperić- Grdiša