Uspješan nastup mladih jaskanskih stolnotenisača u Samoboru

Vrlo uspješan nastup u Samoboru na 2. Otvorenom turniru Regije srednja Hrvatska za klince, klinzece, najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje te 2. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kadete, mlađe kadetkinje, kadete, kadetkinje, mlađe juniore, mlađe juniorke, juniore i juniorke imale su mlađe kategorije STK Jaska

Viktorija Oslaković osvojila je prvo mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, a potom je isto ponovila i u višoj starosnoj kategoriji kadetkinja. Leon Benković bio je drugi u kategoriji kadeta, a bio je drugi i u višoj starosnoj kategoriji mlađih juniora.

Dominik Pintur osvojio je treće mjesto u kategoriji najmlađih kadeta dok je Magdalena Preprotić izborila plasman u 1/4 finala kategorije najmlađih kadetkinja. Od Jaskanaca na turniru su još nastupili: Jan Borković u kategoriji klinci, Lara Blažek u kategoriji najmlađih kadetkinja, Iva Krištof u kategoriji mlađih kadetkinja, Luka Vezmarović u kategoriji kadeta i Melani Benković u kategoriji kadetkinja ali se nisu uspjeli plasirati u završnicu turnira.

STK Jaska