Upisi u novu sezonu Kazališta Škrabe!

 

Kazalište Škrabe i Kreativni studio Zvrk pozivaju sve predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce da postanu članovi velike obitelji Kazališta Škrabe i pridruže se veseloj ekipi  predstava “101 dalmatiner”, “Knjiga o džungli”, “Mary Poppins”, “Oko jedne hiže”, “Zemlja Čudesa” i “Robin Hood”

Upisi u Kazalište Škrabe traju do 25. rujna 2022, upisati se možete već sada prijavom na mail-adresu kazaliste.skrabe@gmail.com, a satovi glume i probe započet će sredinom rujna.
Član velike obitelji Kazališta Škrabe možete postati i VI!
Ako želite glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, ako želite naučiti pravilno govoriti, steći sigurnost i pobijediti strah od javnih nastupa, ako želite naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu), ako se želite dobro zabaviti i steći nove prijatelje – dođite i pridružite nam se!
Veselimo se našem zajedničkom kazališnom druženju – javite nam se što prije na kazaliste.skrabe@gmail.com ili na našim službenim profilima na Instagramu i Facebooku!

https://www.facebook.com/kazaliste.skrabe

https://www.instagram.com/kazalisteskrabe/