Uključite se i pomozite ostvariti san – predstavljanje Jaskanski u Brazilu!

Učenice Osnovne škole Ljubo Babić, dvostruke državne prvakinje u urbanim plesnim stilovima, prijavile su se za sudjelovanje na ISF Gimnazijadi – velikom multisportskom svjetskom školskom prvenstvu koje se održava u Brazilu

Kako bi ostvarile ovaj veliki san, djevojke su prionule prikupljanju potrebnih sredstava, u što su se već uključile njihove obitelji i škola, ali i gospodarstvenici s područja Jastrebarskog, kao i Grad i Zagrebačka županija te Županijski savez školskog sporta Zagrebačke županije.

Tim povodom primila ih je zamjenica gradonačelnika Nikolina Ribarić koja je istaknula koliko je Grad Jastrebarsko ponosan na njihove uspjehe, ali i priliku da našu malu sredinu predstave pod svjetlima dalekog i velikog Brazila.

Na svoj su podršci zahvalile Ines i Lana Jerčinović, naglasivši kako je ovo najveća nagrada za trud djevojaka kroz cijelu sezonu. Gloria, Ria, Paula, Veronika, Lana i Ema iz skupine Gold, dugogodišnje plesačice Plesnog studija Instinct, sa svojim su mentoricama po drugi puta, naime, osvojile titulu državnih prvakinja u sportskom plesu. Upravo ih je to i potaknulo da se prijave na Svjetsko školsko prvenstvo u sportskom plesu koje se održava na ISF Gimnazijadi U15 u Rio de Janeiru od 19. do 27. kolovoza 2023. godine.

Plesni studio Instinct u ovu je svrhu otvorio GoGetFunding stranicu putem koje možete donirati sredstva. OŠ Ljubo Babić i Plesni studio Instinct neizmjerno su zahvalni svima koji će se pridružiti sponzoriranju ovog putovanja.

P.A.