Ukazala mi se prilika za plasman na Olimpijske igre!

http://www.jaska.hr/images/content/v_28640.jpg

24.03.2021. Na poziv gradonačelnika Zvonimira Novosela, u prostorijama Grada Jastrebarskog održan je prijem viceprvaka u hrvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 130 kg, Marka Budinšćaka, i njegovog trenera Damira Miljkovića

Nažalost, zbog mjere izolacije koja je određena gradonačelniku Zvonimiru Novoselu, ovog uspješnog jaskanskog sportaša i njegovog kondicijskog trenera ugostili su zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat, koji je ujedno i predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarskog, kako bi im, u ime gradonačelnika čestitali na ovom sjajnom uspjehu. Zamjenici gradonačelnika ovom su prilikom istaknuli da su Marko i njegov uspjeh pravi primjer mladim sportašima kako se uz trud i svakodnevno treniranje može ostvariti zacrtani cilj. Uz pohvale, kako Marku tako i njegovom treneru, zamjenici gradonačelnika istaknuli su da će ih Grad Jastrebarsko i Sportska zajednica podržati na sportskom putu, kao i u osnivanju Hrvačkog kluba u našem gradu što je velika želja ovo dvoje Jaskanaca.

Uz zahvale na podršci, Marko je ovom prilikom upoznao prisutne o svom sportskom putu i o uspjesima koje je ostvario natječući se u borilačkim sportovima. Najavio je ovom prilikom kako je spletom okolnosti, a s obzirom na ostvareni rezultat na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju, pozvan na kvalifikacijski turnir za plasman na Olimpijske igre u Tokiju koji će se u Bugarskoj održati za otprilike mjesec dana.

GJ