U Jastrebarskom otvorena nova benzinska postaja

Simboličnim rezanjem vrpce ovu najmoderniju benzinsku posataju tvrtke Adria Oil u četvrtak, 28. travnja otvorili su jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel i predsjednik uprave Adria Oila Andrej Šolaja

Adria Oil trenutno je jedini domaći lanac maloprodajnih benzinskih servisa u sto postotnom vlasništvu hrvatskog kapitala. Trenutno ima 30 benzinskih postaja i prisutna je na širem području Republike Hrvatske. Tvrtka ima 266 djelatnika, no ta je brojka iz godine u godinu sve veća, a stalan rast bilježe i poslovni rezultati, pa je tako protekla godina završena s prometom većim od milijardu i 100 milijuna kuna, naglasio je prilikom otvorenja predsjednik Uprave Andrej Šolaja.


-Ova najmodernija benzinska postaja u ponudi ima sve vrste goriva, a posebno ističem aditivirana premium goriva G POWER koja dokazano produžuju životni vijek motora, smanjuju potrošnju goriva i štetne emisije u okoliš. Osim goriva imamo i autoplin, Ad Blue te vrhunska Valvoline maziva čiji smo ovlašteni distributer za RH. U okviru Adria marketa našim kupcima je u ponudi više od 2500 različitih artikala, a posebno bih preporučio naš restoran za koji smo sigurni da će svojom bogatom ponudom i kvalitetnom uslugom privući građane Jastrebarskog.
Posebno bih zahvalio gradonačelniku gospodinu Zvonimiru Novoselu i njegovom timu na izuzetnoj profesionalnosti i odličnoj suradnji na ovom projektu, rekao je Andrej Šolaja.


Gradonačelnik Novosel uzvratio je dobrodošlicom i zahvalio Adria Oilu što su baš Jastrebarsko odabrali za ulaganje u još jednu modernu benzinsku postaju gdje je zaposlenje našla nekolicina naših sugrađana. “Jaska je otvorena za sve ulagače i Grad stoji na usluzi svima koji žele doći u Jastrebarsko” naglasio je Novosel.
Na kraju ove male svečanosti predsjednik uprave Adria Oila uručio je ček od 10 tisuća kuna predstavnicima Udruge starih pučko-pastirskih igara Zelena livada iz Volavja.

Naime, tvrtka Adria Oil u svojem poslovanju uvijek se rukovodi načelom da je neophodno vratiti lokalnoj zajednici dio onoga što je ta ista zajednica dala korištenjem usluga i roba Adria Oila.
“Upravo zbog toga odlučili su pomoći Zelenoj livadi i podržati vrijednosti koje njeguje ova udruga” naglasio je Šolaja.
Spomenimo na kraju da u 2022. godini Adria Oil ima u planu otvaranje najmanje još 5 novih maloprodajnih servisa, a u narednih nekoliko godina u cilju je postići prodajnu mrežu od 50 benzinskih postaja.
I.K.