U Jastrebarskom otvoren jedan od najvećih logističko-distributivnih centara za duboko smrznutu robu u Hrvatskoj!

Kaufland je u Jastrebarskom u pogon pustio dodatni logističko-distributivni centar specijaliziran za duboko smrznuti asortiman.

Tvrtka Kaufland Hrvatska k.d. koja već 20 godina djeluje u Hrvatskoj posebnu pažnju polaže na optimizaciju procesa u lancu opskrbe kako bi osigurali optimalnu svježinu i dostupnost proizvoda u trgovinama diljem Hrvatske. Novo skladište tlocrtne veličine čak 5.873 četvornih metara službeno je pušteno u pogon danas, čemu su prisustvovali predsjednik uprave Kauflanda, Patrick Rudat, član uprave za Prodaju i logistiku, Martin Marić, direktor logističko-distributivnog centra, Siniša Jurenec, i gradonačelnik Jastrebarskog, g. Zvonimir Novosel, koji je tom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo sa suradnjom između ovog trgovačkog lanca te Grada.

-Drago nam je što se velike kompanije poput Kauflanda odlučuju svoja postrojenja graditi i nadograđivati baš ovdje i što prepoznaju potencijal našega grada koji kontinuirano ulaže u razvoj Gospodarske zone. Također, želim u ime Grada, i svoje ime, čestitati Kauflandu na dovršetku ovog velikog projekta kao i na otvaranju novih radnih mjesta, izjavio je gradonačelnik Novosel.
Iz Kauflanda su zahvalili na ovoj podršci gradonačelnika te poručuju kako će i u budućnosti ulagati u lanac opskrbe kako bi kupcima Kauflanda mogli ponuditi najkvalitetnije proizvode. „Ponosni smo na novoizgrađeni dio našeg logističko-distributivnog centra koji je napravljen po najmodernijim standardima. Naša ugodna suradnja s Jastrebarskim traje već godinama i vjerujemo kako će se nastaviti i u budućnosti“, poručio je Martin Marić, član uprave za Prodaju i logistiku.
Andria Mihić