TURNIR ULICA JASKA 2022.

 Nakon dvije godine prisilne stanke zbog pandemije koronavirusa, na jaskansku sportsku scenu vraća se Turnir ulica

Ovoga ljeta, točnije 1. i 2. srpnja, održat će se tradicionalni, izuzetno popularni, 19. ukupno, a 13. u novijoj povijesti, malonogometni „Turnir ulica Jaska 2022.“, u organizaciji veterana NK Jaska Vinogradar. Otvorenje turnira će biti u petak, 1. srpnja u 18 sati, a završnica je predviđena za dan kasnije, subotu, 2. srpnja u kasnovečernjim satima. I ove će se godine turnir igrati u „hramu“ jaskanskog nogometa, na Centrali, na igralištu s umjetnom travom, stadiona Marijan Bradvić Mara.
Tijekom Turnira ulica očekuje se kao i prethodnih godina, pregršt dobrog nogometa, zabave, smijeha i brojnih uzbuđenja. Turnir ulica poznat je po svojem pozitivnom naboju, iskrenoj želji te svesrdnom zalaganju svih sudionika, spoja iskustva i mladosti. Ovaj turnir nije kao drugi, ovo je turnir prestiža, u kojem susjedi iz jedne ulice žele pobijediti susjede i/ili prijatelje iz druge ulice. Strast koja prožima ovaj turnir od prve do posljednje utakmice, čini Turnir ulica jedinstvenim te ujedno i najposjećenijim turnirom u Jastrebarskom i okolici, stoga vas pozivamo da prijavite vašu ulicu i da time uveličate i obogatite ovaj festival jaskanskog malog nogometa. Naravno, svi posjetitelji će se moći okrijepiti brojnim i raznovrsnim pićima po promotivnim cijenama te uživati u gurmanskim specijalitetima koje će pripremiti organizator. Osigurane su i nagrade za tri prvoplasirane momčadi te za najboljeg igrača, vratara i strijelca turnira.
Prijave za ovogodišnji Turnir ulica primaju se do 27. lipnja, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve mobitela 099 4356 665 i 099 5463 336. Ždrijeb skupina će se održati u ponedjeljak, 27. lipnja u 20 sati u Caffe Baru Baza. Veterani NK Jaska Vinogradar pozivaju vas da dođete, napunite Centralu i bodrite svoje prijatelje, poznanike i susjede na ovom spektakularnom i jedinstvenom jaskanskom turniru.
Tomislav Tadić