Turistička zajednica grada Jastrebarskog za iznajmljivače besplatno uvela mVisitor

Turistička zajednica grada Jastrebarskog za iznajmljivače besplatno uvela mVisitor

Prva u Zagrebačkoj županiji Turistička zajednica grada Jastrebarskog uvela je novu aplikaciju mVisitor, namijenjenu olakšanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača

Time se prati i podupire trend otvaranja novih smještajnih objekata na području grada Jastrebarskog kojih je sad već 12 otvorenih u posljednjih 9 mjeseci, a po čemu se Jaska također svrstala na prvo mjesto u Županiji.
Na ovaj način nastavlja se digitalizacija procesa u turizmu, a osnovne karakteristike sustava su direktnija i kvalitetnija komunikacija između TZ-a i iznajmljivača, brža, jednostavnija i digitalizirana prijava gostiju kroz procese preCheck In-a, iznimno user friendly platforma za iznajmljivača i gosta, preusmjeravanje svakog prijavljenog gosta na web sadržaje i aplikacije od interesa TZ-a i grada te približavanje lokalne ponude gostima, kao i jednostavna nadogradnja i tjedno ažuriranje sustava.

Sustav mVisitor sastoji se od tri modula – web aplikacije za turističke zajednice, mobilne aplikacije za iznajmljivače i web aplikacije za online preChek-In gostiju.
Bitno je napomenuti da je korištenje aplikacije mVisitor za iznajmljivače ugovorenih turističkih zajednica potpuno besplatno te je isti usklađen i odobren od strane Hrvatske Turističke Zajednice. Za korištenje mVisitor-a više nije potrebna TAN lista iznajmljivača. Više informacija o samom sustavu moguće je pronaći na web stranici https://mVisitor.hr

Petra Masnec