Treće mjesto u 1. ligi za jaskanske stolnotenisačice

 Seniorke STK Jaska osvojile su treće mjesto u 1. Ligi a kadetkinje su sedme na ekipnom, prvenstvu Hrvatske

 Ženska seniorska ekipa STK Jaska u posljednjem je krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene zapad u prvom susretu dana gostovala kod jedine neporažene ekipe, prvakinja lige i putnika za Superligu u narednoj sezoni STK Sveta Nedjelja-Novaki. Usprkos porazu rezultatom 4:1 pružen je izrazito snažan otpor favoriziranoj domaćoj ekipi uz odličnu igru koja je bila mnogo bolja od konačnog rezultata. U drugom susretu dana ekipa je u Dugom Selu nakon uvjerljive igre savladala domaću ekipu STŠK Dugo Selo rezultatom 4:1 i na taj način okončala još jednu uspješnu sezonu osvajanjem trećeg mjesta.
Mlađe kategorije  nastupile su u Dugom Selu na kvalifikacijskom turniru Regije srednja Hrvatska za plasman na Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i mlađe kadetkinje. Na Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete koje će se održati u Požegi plasirao se je Dominik Pintur.
U Zagrebu je održano Ekipno i pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje. Ženska kadetska ekipa STK Jaska igrajući u sastavu Viktorija Oslaković, Petra Lipovšćak, Magdalena Preprotić, Lara Blažek i Iva Krištof osvojila je sedmo mjesto. Leon
u kategoriji kadeta ostvario je plasman u osminu finala kao i Viktorija Oslaković u kategoriji kadetkinja.

STK JASKA