Tilčeki na utrkama na otoku Krku i na jezeru Orešje

Članovi Tilček Team-a su protekle subote nastupili na utrci Krk’n’Trail 2021. Utrka se održava u Baškoj na otoku Krku, a Tilčeki su nastupili na utrci od 14 kilometara, s usponom od 450 metara.

Na utrku se je prijavilo čak 536 trkača, a postignuti su sljedeći rezultati:


Antonio Vukić – 34. mjesto u M kategoriji
Marko Čeh – 59. mjesto u M kategoriji
Stjepan Kišić – 61. mjesto u M kategoriji
Danijel Dimnjaković – 94. mjesto u M kategoriji
Nikola Mulig – 113. mjesto u M kategoriji

Pojedini članovi Tilček Team-a koji nisu otišli na utrku na Krk, u nedjelju su bili sudionici utrke 9zarez99 na jezeru Orešje. Utrka je specifična iz razloga jer jedan krug oko jezera iznosi točno 3,33 km, te su bile održane utrke na 6,66 km i 9,99 km. Članovi Tilček Team-a su nastupili na dužoj utrci, a između 120 natjecatelja na utrkama su nastupila dva člana Tilček Team-a.
Postignuti su sljedeći rezultati:
Utrka na 9,99 km
Dražen Bedeničić – 9. mjesto u kategoriji MS (27. mjesto ukupno)
Alen Car – 6. mjesto u kategoriji M35 (44. mjesto ukupno)

„U amaterskom načinu bavljenja sportom kojeg zastupamo članovi Tilček Team-a najvažnije je da se svi su se svi članovi odlično proveli tijekom cijelog vikenda na Krku, a danas i na jezeru Orešju. Ovim putem zahvaljujemo Sportskoj zajednici grada Jastrebarskog na ustupanju kombi vozila za putovanje na Krk, kao i veliko hvala svim našim prijateljima kluba koji prije svega prepoznaju naš rad i trud, stoga ovim putem zahvaljujemo „starim“ ali i svim „novim“ prijateljima kluba o kojima ćemo još pisati u narednim danima“, – istaknuli su članovi vodstva Tilček Team-a.
D.J.