Tilčeki na utrci u Belišću

Tijekom vikenda u organizaciji SRK Baraber extreme team-a iz Belišća održan je “Sportski weekend u Belišću” u sklopu kojeg je u nedjelju održana utrka “Jugovača trail” na kojoj su nastupili i članovi Tilček Teama.

Ekipa Tilček Team-a je bila na mjestu događaja već u subotu, dan prije utrke, te su u subotu obavili i turističko razgledavanje grada Belišća. Kao pravi predstavnici našeg grada Jastrebarskog, sa sobom su u nešto više od 300 kilometara udaljeno Belišće ponijeli poklone i promocijske materijale Turističke zajednice grada Jastrebarskog i Vina Mesic, koje su predali domaćinima, članovima SRK Baraber extreme team-a i predstavnicima lokalnog hostela, gdje su Tilčeki proveli noć prije utrke u nedjelju.

-Zahvaljujemo ovim putem Turističkoj zajednici našeg grada i Tihomiru Mesicu iz Vina Mesic na poklonima koje smo pripremili za naše domaćine u Slavoniji, ali i Sportskoj zajednici grada Jastrebarskog na ustupanju kombi vozila za put u Belišće. Ovim putem želimo čestitati organizatoru SRK Baraber extreme team-u i njihovom predsjedniku kluba Angelu Milišiću – Zečeviću na odlično organiziranoj utrci i gostoprimstvu u danima vikenda, istaknuli su iz Uprave Tilček Team-a.


U nedjeljnoj utrci Tilčeki su nastupili na utrkama od 11 i 18 kilometara. Na “Jugovača trail-u” je nastupilo 89 natjecatelja. Rezultati Tilčekima su najmanje bitni, ali ipak pogledajmo kako su prošli:
KRATKA STAZA – 11 km
Miran Košćica – 15. mjesto ukupno, 12. mjesto Muškarci
DUGA STAZA – 18 km
Danijel Dimnjaković – 13. mjesto ukupno, 13. mjesto Muškarci
Stjepan Kišić – 14. mjesto ukupno, 14. mjesto Muškarci
Tomica Solenički – 19. mjesto ukupno, 18. mjesto Muškarci
Alen Car – 25. mjesto ukupno, 23. mjesto Muškarci
Andrej Slugečić – 30. mjesto ukupno, 25. mjesto Muškarci
D.J.