Tilčeki na jaskanskom polumaratonu

I članovi Tilček Team-a nastupili su prošle nedjelje na tradicionalnom jaskanskom polumaratonu kao jedan od klubova s više natjecatelja. Naime, nastupilo je šest Tilčeka, od kojih su trojica nastupili na utrci od 21 kilometara i trojica na utrci dužine 5 kilometara.

-Prije svega želimo čestitati organizatoru AK Jastrebu 99 na uspješnoj organizaciji 22. Jaskanskog polumaratona. Tilčeki, kao sportski klub koji se također nalazi u Jastrebarskom, smo se osjećali prije svega dužni sudjelovati u ovom događaju, jer smatramo da svaki sportski klub, a pogotovo klub iz „domaćeg“ dvorišta zaslužuje svu moguću podršku. Iako su nas radne obaveze pojedinih članova spriječile da nastupimo u još većem broju, veseli nas da smo pojedine naše članove izvukli iz njihovih udobnih naslonjača, te su se zaista svi dostupni Tilčeki stavili na raspolaganje klubu, gdje smo svojim sudjelovanjem dali podršku našim sportskim prijateljima iz AK Jastreba 99,“ – istaknuli su iz vodstva Sportskog kluba Tilček Teama.

Na samom događaju uz neizostavan klupski šator i reklamni pano prijatelja kluba, Tilčeki su se kao i uvijek dobro zabavili i sklopili nova prijateljstva. Iako je rezultat Tilčekima kao što je poznato najmanje važan, svi Tilčeki su uspješno završili svoje utrke, te su osvojili sljedeća mjesta:

UTRKA na 5 km
Andrej Slugečić – 5. mjesto u M, 5. mjesto u ukupnom poretku
Alen Car – 16. mjesto u M, 18. mjesto u ukupnom poretku
Dejan Juranić – 39. mjesto u M, 56. mjesto u ukupnom poretku
UTRKA na 21,097 km
Danijel Dimnjaković – 46. mjesto u M, 57. mjesto u ukupnom poretku
Antonio Vukić – 56. mjesto u M, 74. mjesto u ukupnom poretku
Stjepan Kišić – 67. mjesto u M, 89. mjesto u ukupnom poretku
D.J.