Tilček Team proslavio izvanredan pothvat uz prijateljsku donaciju

 Jaskanski “magarci” okupljeni u Sportskom klubu “Tilček Team” svojim su karakterističnim entuzijazmom obilježili izvanredan pothvat svog člana Tomice Soleničkog

U utorak, 16. travnja, u prostorijama prekrasnog objekta “Moj hir” u Stankovu, članovi kluba proslavili su Soleničkovu nedavnu trkačku utrku duljine 110 km na svoj prepoznatljiv i tradicionalan način. Uz srdačno druženje i ukusne specijalitete profesionalnog kuhara, a ujedno i istaknutog člana kluba Danijela Dimnjakovića, gotovo 30 članova kluba uživalo je u atmosferi koja je bila obogaćena gestom podrške i prijateljstva. Obitelj Štimac, koja je također vlasnik turističkog objekta “Moj hir” i tvrtke Patrik – Term d.o.o., radosno je članovima uručila vrijednu donaciju u obliku klupskih majica, simbola zajedništva i podrške.

-Odlučili smo da svaki član Tilček Team-a koji uspješno završi trku duljine preko 100 kilometara bude proglašen ‘Super Tilčekom, a ovim putem zahvaljujemo i obitelji Štimac na novoj vrijednoj donaciji našim članovima”, istaknuli su članovi Izvršnog odbora Tilček Team-a. Ova inicijativa ne samo da priznaje izuzetne napore članova već i služi kao inspiracija i motivacija za sve ostale članove da ustraju u rušenju vlastitih fizičkih granica.

Članovi kluba ističu značaj podrške koju su primili od prijatelja kluba, naglašavajući da je ova gesta još jedan dokaz snage njihove zajednice. Klupske majice, simbol pripadnosti i ponosa, bit će nošene s dostojanstvom na svim budućim događanjima kluba.

Ovim događajem “Tilček Team” nastavlja svoju tradiciju slavlja dostignuća svojih članova, istovremeno gradeći mostove prijateljstva i podrške unutar lokalne zajednice.

D.J.