Teddy Beers iz Ozlja pobjednici jesenskog dijela jaskanske pub kviz lige

U četvrtak, 19. siječnja održano je zadnje kolo jesenskog dijela lige Jaskanske pub kviz scene

Dok je Hrvatska “lomila” Dansku, uz pokoji ukradeni pogled prema utakmici na ekranu, 18 ekipa Jaskanske kviz scene odradilo je zadnje kolo jesenskog dijela lige.

Ušavši u finale sa istim brojem bodova, u fotofinišu zlato i prijelazni pehar odnosi u Ozalj ekipa Teddy Beers, a u Jaski ostaje srebro Slajza Ive Karlovića.

Matoristi su ove godine brončani.

Brojem natjecateljskih ekipa scena je nadmašila sva očekivanja!  Od početnog entuzijazma 2017. godine sa 17 ekipa, pa laganim osipanjem u narednim godinama, preko velike pauze u vrijeme korone nakon koje su se nadali da će možda doseći desetak ekipa, došli su do čak 18!

Od 15. rujna do danas, svaka od ekipa sastavila je i vodila kviz.  Odgovoreno je na više od 800 pitanja a o broju igrača možemo samo nagađati jer su često igrale i gostujuće ekipe izvan lige. Dešavalo se i da ih se nije imalo ni gdje smjestiti.

Sljedeća dva četvrtka igraju se rekreativni kvizov koji se ne boduju za ligu,  a proljetni dio lige kreće u veljači kako bi veći dio lipnja kvizaši imali slobodno radi organizacije drugog po redu Jaska Quiz Open-a u perivoju dvorca Erdödy.

Sve informacije o budućim događanjima dostupne su na Facebook stranici “Jaskanska kviz scena”.

Sanja Gojšić