Sveti Nikola u Gromelu


Lijepa tradicija obilježavanja blagdana svetog Nikole u jaskanskoj tvrtki Gromel nastavljena je i ove godine darivanjem djece zaposlenika.

Druženje obitelji zaposlenika jaskanske tvrtke Gromel nije izostalo ni ove godine na blagdan svetog Nikole. Ovu lijepu tradiciju bivšeg direktora i vlasnika tvrtke Josipa Lackovića, nastavio je i novi direktor, Lacković mlađi. Nažalost zbog korone druženje je kratko potrajalo ali je zato bilo bogato darovima, ne samo za djecu već i za zaposlenike i njihove obitelji. Dobar je to način da se upoznaju obitelji zaposlenih a djeca vide gdje im roditelji rade.

Treba reći da je tvrtka Gromel jedno od najuspješnijih jaskanskih poduzeća koje je još 1990. osnovao poznati jaskanski poduzetnik Josip Lacković. Tvrtka zastupa najpoznatije europske proizvođače elektromaterijala kao što su Dietzel Univolt, Eaton, Eurocable, Hager, Haupa, Legrand, i druge, a od izuzetne važnosti im je i poslovanje s hrvatskim tvrtkama Eurokabel, Tesla kabeli, Elekteokontkt, Elka i Končar.

Tvrtka se svih ovih tridesetak godina postojanja drži pozitivne poslovne etike koja znači dobro i u roku obavljen posao na zadovoljstvo naručitelja, redovito i točno plaćanje računa te zadovoljan i dobro plaćen zaposlenik. To potvrđuje i ova mala ali lijepa gesta darivanja djece zaposlenih, ali i samih zaposlenika u povodu blagdana svetog Nikole. Kako doznajemo uskoro slijedi i božićnica.
I.K.