Sutra počinje 3. Liga zaposlenika

Sutrašnjim odigravanjem prvih utakmica na SRC „Centrali“, započinje treća Malonogometna liga zaposlenika tvrtki s područja Grada Jastrebarskog.

Kako bi poticali naše građane na rekreaciju u suradnji s tvrtkama, projekt će bit primarno usmjeren prema našim građanima i zaposlenicima u tvrtkama na području Grada Jastrebarskog. Osim same koristi tjelovježbe i rekreacije, zasigurno će se popuniti i kvalitetnije slobodno vrijeme svi zaposlenika, kroz druženje i „teambuilding“ van radnog vremena i prostora gdje rade.
Ligu čini 10 momčadi odnosno, tvrtke i obrti koji posluju na području Grada koje će svoje utakmice odigravati u večernjim terminima tijekom lipnja i srpanja. U odnosno na prošlu godinu imamo tri nove ekipe koje će sudjelovati na ovogodišnjoj Ligi, tvrtka Possehl, Podrum Mladina i vinari Plešivice , te naši plavci, odnosno Policijska postaja Jastrebarsko.

Glavni sponzor lige Jamnica plus d.o.o.
Organizatori Lige su Sportska zajednica Grada Jastrebarskog, a Liga se odigrava također pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarsko i tvrtke Jamnica plus d.o.o koja.
Liga će se igrat u večernjim terminima na SRC Centrala, odnosno utorak – srijeda  i subota. Branitelj prošlogodišnjeg naslova je DIR – Drvna industrija Rubinić, a raspored za prvo kolo je sljedeći:

Utorak:

20.15 DIR – POSSEHL

21.00 IREKS AROMA – OBRTNICI JASTREBARSKO

21.45 JAMNICA – LIDL

SRIJEDA

20.30 PP JASTREBARSKO – KRKA

21.15 GRAD JASTREBARSKO – PODRUM MLADINA I VINARI PLEŠIVICE

M.G.