SUSRET ŽENA PODUZETNICA – PUSH UP JASKA


WE Croatia – Udruga hrvatskih poduzetnica u suradnji s Gradom Jastrebarsko organizira u ponedjeljak, 28. ožujka od 18:00 sati Push Up događanje na temu: Podrška poduzetnim ženama u ostvarivanju poslovnih ideja.

Okupljanjem poduzetnica, onih koje su tek krenule s poslovanjem, ili već afirmiranih i uspješnih poslovnih žena, udruga WE želi im ponuditi kvalitetne informacije o poslovnim procesima, pogodnostima i mogućnostima žena u poduzetništvu, izvorima financiranja i tehnološkim mogućnostima te naglasiti važnost međusobnog upoznavanja, umrežavanja, razmjene iskustava i davanja podrške.
Susret žena koje žele biti dio poslovnog svijeta, kao i onih koje već godinama ustrajno uče kako savladavati prepreke u izazovnim i neizvjesnim poslovnim okolnostima, bit će u Gradskom muzeju Jastrebarsko gdje je do 29. ožujka otvorena izložba ilustracija “Neustrašive žene” koja ukazuje na značajne žene iz hrvatske prošlosti i sadašnjosti.
Na ovaj način spaja se kultura i poduzetništvo, jer će osim međusobnog razgovora o poslovnoj tematici, te mogućnosti da se razgleda izložba s ukupno 100 ilustracija žena, biti i predstavljena knjiga „Ikone – neustrašive žene koje su promijenile Hrvatsku“ spisateljice Rosie Kugli koja je i Push Up moderator.
Više na:
http://www.wecroatia.com/hr/dogadanja/push-up-jaska-2022/

https://www.facebook.com/events/708339800170491/