STARTALE PRIPREME JASKE VINOGRADARA


U petak, 14. siječnja, pod vodstvom trenera Sanjina Lucijanića, na Centrali su startale zimske pripreme nogometaša Jaske Vinogradara za proljetni nastavak Jedinstvene županijske lige.

Momčad je uoči prvog ovogodišnjeg izlaska na teren prigodnim riječima pozdravio predsjednik kluba Marin Banković, a prvoj prozivci nazočilo je 18 igrača. Podsjetimo, nakon jesenskog dijela sezone, klub s Centrale je prezimio na 12. mjestu ligaškog poretka, a želja i cilj u drugom dijelu sezone je pomak prema središnjem dijelu ljestvice.

U odnosu na prvi dio sezone u redovima Jastrebova zasad nema kadrovskih promjena. Klub nije napustio ni jedan igrač, a vrlo je izgledan dolazak nekoliko pojačanja, što bi trebalo biti definirano i realizirano u danima koji slijede. Momčad će tijekom zimskih priprema imati četiri aktivnosti tjedno, a dogovoreno je i pet pripremnih utakmica koje će se početi odigravati kroz dva tjedna. Suparnici Jaski Vinogradaru će biti: TOP Kerestinec, Duga Resa, Vatrogasac (Gornje Mekušje), Karlovac i Lomnica.
Tomislav Tadić