Srebro i bronca za Viktoriju Oslaković

Viktorija Oslaković osvojila je srebrnu i brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje održanom u Varaždinu

Odlične rezultate na Ekipnom i pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje koje je održano u Varaždinu postigli su članovi podmlatka STK Jaska. Viktorija Oslaković u kategoriji mlađih kadetkinja postala je vice prvakinja Hrvatske osvojivši odlično drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji. Srebru iz pojedinačne konkurencije pridodala je i broncu osvojenim trećim mjestom u kategoriji mlađe kadetkinje parovi nastupajući zajedno sa Julijom Schweigert iz STK Donji Miholjac. Viktorija je nastupila i u kategoriji mješovitih mlađe kadetskih parova igrajući sa Lovrom Kuharom iz STK Samobor, a ostvarili su plasman u četvrtinu finala prvenstva. Viktorija Oslaković novim uspjehom zadržala je i nadalje prvo mjesto na rang listi mlađih kadetkinja Hrvatske još povećavši prednost pred konkurencijom.

U ekipnom dijelu prvenstva ekipa mlađih kadetkinja STK Jaska igrajući u sastavu Viktorija Oslaković, Magdalena Preprotić i Lara Blažek u konačnici je osvojila vrlo dobro šesto mjesto u državi. Već sam plasman na završnicu državnog prvenstva za ovu ekipu bio je veliki uspjeh jer je kroz regijske kvalifikacije izboren nastup među najboljih osam ekipa Hrvatske. S obzirom da su Lara Blažek i Magdalena Preprotić još najmlađe kadetkinje osvajanje šestog mjesta zaista je pažnje vrijedan rezultat iako je propuštena lijepa prilika i za bolji plasman.

STK JASKA