Srebrna medalja za Tilčeke na Žumberak trailu

Sedmorica članova Tilček Team-a nastupila je protekle subote na ovogodišnjem Žumberak trailu, i to u dvije kategorije, a Andrej Slugečić u jakoj konkurenciji M kategorije osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju.

Na utrku dužine 8 kilometara, prijavilo se 148 natjecatelja, a Tilčeki su ostvarili sljedeće rezultate: Andrej Slugečić – 2. mjesto u M, i drugo mjesto ukupno, a Gabrijel Solenički – 8. mjesto u M, i osmo mjesto ukupno.


Na utrku od 15 kilometara, prijavilo se 288 natjecatelja, a Tilčeki su ostvarili sljedeće rezultate: Tomica Solenički – 19. mjesto u M40, 40. mjesto u M, Marko Točko – 9. mjesto u MS, 84. mjesto u M, Stjepan Kišić – 31. mjesto u M30, 114. mjesto u M, Miran Košćica – 34. mjesto u M30, 118. u M i Danijel Dimnjaković – 39. mjesto u M30, 131. mjesto u M.

-Iako rezultati kao i uvijek do sada nisu za nas najvažniji, te su samo dio natjecanja, ponosni smo na činjenicu da naš mali ali ponosan klub ima novu medalju. Na ovoj utrci je bilo najvažnije da svi naši članovi sretno stignu na cilj, pogotovo jer smo na utrci imali i nove članove. Svi naši članovi vrlo dobro znaju što sada slijedi, a to je naravno nova zabava i proslava nove medalje, – istaknuli su iz vodstva Tilček Team-a.
D.J.