Sjajan nastup Petre Lipovšćak u Varaždinu

Članica STK Jaska Petra Lipovšćak pobjednica je međunarodnog stolnoteniskog turnira u Varaždinu a Viktorija Oslaković I Leon Benković srebrni ekipno

 U Varaždinu je održan 17. Međunarodni memorijalni turnir Mirko Abramović koji je bodovan za rang liste HSTS-a sa koeficijentom 1,0. Sjajna Petra Lipovšćak postala je pobjednica ovog značajnog turnira osvojivši prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja. Ovim rezultatom napredovala je do trećeg mjesta na rang listi najmlađih kadetkinja i sada zaostaje minimalnih 29,2 boda za drugoplasiranom.

Uspješna je bila i Viktorija Oslaković koja je igrajući s Petrom Gašpar iz HASTK Mladost Zagreb osvojila drugo mjesto ekipno u kategoriji kadetkinja.

Leon Benković je zaigrao s Lovrom Horvatom iz STK Samobor i osvojio drugo mjesto ekipno u kategoriji kadeta. Leon se je u pojedinačnoj konkurenciji pobrinuo za vjerojatno najveće iznenađenje turnira svladavši u razigravanju po grupama u kategoriji kadeta prvog nosioca turnira i tako u nastavku turnira preuzeo njegovu ulogu, ali na kraju ipak tu pogodnost nije iskoristio u cjelini okončavši turnir u osmini finala.

STK JASKA