Radovi na sanaciji prometnica u tijeku

U prvoj polovici ove godine bit će sanirane brojne prometnice u prigradskim naseljima koje će uvelike poboljšati prometnu povezanost građana

Sljedećeg tjedna u planu je asfaltiranje cijele dionice prometnice u naselju Guci Draganički prema Vukšinom Šipku.
Isti će izvođač, Ceste Karlovac izvesti i radove na sanaciji prometnica, odnosno dijelova prometnica u Malunju, na Plešivici te u Grabarku i Slavetiću, a ugovorena vrijednost svih ovih radova je 1,5 milijuna kuna.

U tijeku su i pripremni radovi na sanaciji odvojka prometnice koja prolazi kroz naselja Prodin Dol i Ivančići. Početkom sljedećeg tjedna postavljat će se rubnjaci i slivnici, a asfaltiranje je u planu kroz 10-ak dana, ovisno o vremenskim prilikama. Po završetku ovih radova u Svetoj Jani, uslijedit će i sanacija prometnice kroz „gornje selo“.

Podsjetimo i kako su započeli pripremni radovi na sanaciji 3 kilometra prometnice od državne ceste kroz naselje Čeglje prema Gornjoj Kupčini, sve do groblja. Projekt provodi Županijska uprava za ceste Zagrebačke županije.
U pripremi je i dokumentacija za početak radova na velikom broju prometnica na području Jastrebarskog za što je Grad ostvario potporu iz Fonda solidarnosti, a o čemu će građani biti pravovremeno obaviješteni.

P.A.