Prvo mjesto za jaskanske balerine


Protekli vikend, 26. i 27. veljače. u Kazalištu Trešnja održano je plesno natjecanje Zagreb Cup-Internacional Dance Open na kojem je sudjelovalo 87 klubova iz 40 država sa 3.000 sudionika.Natjecanje je održano online i live, a sve je to održano u organizaciji Dance Academy i Slobodanke Tintor,kojoj čestitamo na odličnoj organizaciji.
Baletni studio Jastrebarsko ovog se puta predstavio samo s jednom koreografijom iz baleta Copellia-Lutke .I na svom prvom natjecanju naše male balerine hrabro su nastupile u kategoriji Ballet kids-formacija i ostvarile odlično prvo mjesto.

-Čestitam našim malim balerinicama na medaljama i osvojenom peharu i želim im još puno uspjeha u daljem radu, rekla nam je voditeljica jaskanskog baletnog studija Svetlana Lulkić.


Za uspjeh jaskanskih balerina zaslužne su, Petra Krajačić,Klara Staničak,Vinka Mikloušić, Rita Šoić, Izabela Trnski, Eva Palčić, Franka i Mila Dikšić, Katarina Kamenjašević,Vita Pavić,Petra Malešić,Tena Blažek, i kao solo lutka Tena Novosel.


-Veoma sam ponosna na moje balerine kako su predstavljale naš studio. Red, rad i disciplina uvijek se isplate i rezultiraju uspjehom. Ujedno veliko hvala i roditeljima na velikoj podršci bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće ostvariti, dodala je za kraj Svetlana Lukić.
BSJ